Om oss


Vi hjälper dig med hela bostadsaffären

Välkommen! Vi har många verksamheter under ett och samma tak och hjälper till med allt som rör din bostadsaffär. Vi är erfarna fastighetsmäklare som är proffs på att förmedla bostadsrätter, hus och tomter.

Med inspiration, kreativitet, lyhördhet och ödmjukhet leder vi din bostadsaffär och tar din försäljning till höga höjder. Hos oss får du hjälp av ett helt kontor av mäklare med spetskompetens. Våra inredare, digitala strateger och marknadsföringsexperter förbereder och visualiserar din försäljning för att nå ut till potentiella köpare.

Vi kombinerar tradition med innovation, människa och teknik på ett så bra sätt som möjligt.

Vi har ett väl genomtänkt mäklarkoncept där vi erbjuder bred och kraftfull marknadsföring, professionellt kundmottagande från professionella och engagerade mäklare som har lokal förankring på orten och mycket god lokalkännedom om områdets bostads- och fastighetsmarknad.

Kunden alltid i fokus för oss

Vi arbetar alltid med kunden i fokus – nöjda kunder är alltid en förutsättning för att lyckas. Vår starka lokala närvaro kombineras med erfarenheter och personlig service har gjort oss till en av världens snabbast växande mäklarkedjor.

Vi satsar alltid på att vara i framkant i en bransch där tekniken är i snabb utveckling – både när det handlar om företagande och marknadsföring. Hos oss får alltid mäklaren vara i rampljuset – men det är självklart alltid kunden som är i fokus.Vårt mål är inte att bli störst - för oss är det viktigt att vi levererar kvalitet.

mäklare hisingen om oss

Starka garantier ger kunden trygghet

Som mäklare arbetar vi varje dag för att utvecklas och bli bättre. Vår snabba tillväxt beror mycket på våra garantiåtaganden som finns till för att ge kunden maximal trygghet. Enklast kan detta beskrivas som en nöjd kund- garanti. I vårt garantiavtal kan vi bland annat ge dig tillgång till vårt effektiva marknadsförings- och säljprogram och att mäklaren kontinuerligt hör av sig om hur försäljningen fortskrider. Om vi inte gör det har du din fulla rätt att säga upp avtalet. Vi håller helt enkelt vad vi lovar!

Vi har idag en mycket hög andel nöjda kunder och är mycket stolta över det – men helt nöjda är vi inte förrän vi har 100 procent nöjda kunder.

Välkommen till Hisingens mest rekommenderade fastighetsmäklare