Är det dags att sälja din bostad på Hisingen?

Vi hjälper dig att sälja din bostad på Hisingen

Är du intresserad av att sälja din bostad på Hisingen? Välkommen att kontakta oss för att boka en kostnadsfri värdering. Samtidigt får du ett förslag på hur försäljningen ska gå till samt en offert. Tar du hjälp av oss så kommer våra drivna, kunniga och erfarna mäklare att göra allt för att sälja ditt hus till högsta möjliga pris.

Vår långa erfarenhet och stora lokalkännedom på Hisingen och hela Göteborg gör att vi kan skapa den upplevelse som en potentiell intressent behöver för att bli en köpare. Vi vet helt enkelt vad som krävs för att din bostad ska få ut sitt maximala värde när den säljs.

Mäklare som är med dig från start till mål

Vi hjälper dig genom hela försäljningen av din bostad, från värdering till att den nya ägarens tillträde. Här berättar vi om vad du behöver veta när du ska sälja ditt hus.

En erfaren och kunnig mäklare är centralt när du ska genomföra en försäljning. Kunskap, engagemang och en väl utvecklad känsla för vad som händer på bostadsmarknaden är faktorer som gör att vi kan hjälpa dig att sälja din bostad.

Vi arbetar alltid hårt för att du ska känna dig nöjd med hela processen. Det betyder att vi hjälper dig med betydligt mer än bara standardinsatserna för mäklare.

Sälja hus på Hisingen – steg för steg

När du tar hjälp att sälja ditt hus på Hisingen med vår hjälp ser vi till att allt fungerar på ett tryggt, effektivt och tydligt sätt. Vi förbereder, genomför och följer upp försäljningen. Med planering, förberedelse och noggrannhet ser vi till att överträffa dina förväntningar.

Första kontakten

Vi börjar med att boka in ett möte hemma hos dig där vi tittar på bostaden och gör ett värdeutlåtande. Vi bestämmer hur försäljningen ska läggas upp och gör en tidsplan. Detta är också ett mycket bra tillfälle för dig att ställa frågor om försäljningen.

Planering och förberedelse

Med hjälp av vårt team formar din mäklare säljstrategin. Vi samlar in all väsentlig information om bostaden och går igenom det visuella: fotografering och eventuella behov av styling. I vårt team ingår även copywriters och webbdesigners som ser till att presentera ditt hus på bästa sätt.

Pre-match

Vill du att försäljningen ska gå snabbt? Genom vår tjänst Pre-match kan vi matcha med en köpare som letar efter en bostad som just din. När vi ska sälja ett hus matchas det alltid mot vårt register.

Marknadsföring

Vi lyfter fram ditt objekt på kanaler som Hemnet och vår egen hemsida. Kombinerat med vår strategi på sociala medier ser vi till att marknadsföra ditt objekt på bästa möjliga sätt.

Visning och presentation

Vi erbjuder flexibla alternativ för visningen och skräddarsyr den lösning som passar dig bäst. Kväll, helg eller lunch, vilket passar bäst för dig? Vi kan också ta fram speciallösningar med fokus på en speciell grupp. Våra mäklare är mycket bra på att bemöta kunder och besvara alla frågor som kommer upp på en visning.

Budgivning

Vi anpassar budgivningen till ditt objekt för att nå bästa möjliga utfall. Under hela budgivningen är vi i kontakt med dig för att skapa delaktighet. Vi kommer ge dig relevanta råd och se till att få bästa möjliga resultat när du vill sälja ditt hus på Hisingen.

Signering och kontrakt

Vid kontraktsskrivningen möts säljare och köpare för att gå igenom förutsättningarna. Vi går igenom avtalets innehåll och förutsättningar och reder ut alla eventuella oklarheter. Vi bestämmer även datum för tillträde.

Tillträde

Detta möte sker oftast på vårt kontor. Alla lån löses och köpebrev lämnas över. Vi går även igenom likvidavräkningen. Sedan kan de nya ägarna flytta in.

Våra mäklare gör din bostadsförsäljning till en bra affär