Hjälp att sälja fastighet eller tomt på Hisingen

Vi hjälper dig att sälja din tomt eller fastighet på Hisingen

Planerar du att sälja en fastighet eller tomt på Hisingen? Välkommen att kontakta oss. Våra kunniga, erfarna och kundorienterade mäklare hjälper dig genom hela processen – från den kostnadsfria värderingen till kontraktsskrivning. Vi står vid din sida hela vägen genom fastighetsaffären!

Vill du boka ett första möte eller veta mer om våra tjänster? Välkommen att kontakta oss så återkommer vi snarast möjligt.

Vi har sålt ett stort antal fastigheter på Hisingen

Välkommen till en mäklare på Hisingen med lång erfarenhet av att sälja tomter och fastigheter. Vi har genomfört många av lyckade fastighetsaffärer på denna trivsamma och livliga ö mitt i Sveriges näst största stad – och har på det viset skaffat oss många nöjda och återkommande kunder.

Vi arbetar alltid med kunden i fokus, oavsett om det handlar om att sälja en fastighet eller en obebyggd tomt. Kommersiella fastigheter, bostäder – vi kan alltid hjälpa dig att hitta intressanta spekulanter. Kunskap, förtroende, engagemang och hårt arbete är ledorden som har gjort oss till en ledande mäklare på Hisingen.

Om du vänder dig till oss får du hjälp av en fastighetsbyrå med stora kunskaper och lång erfarenhet av att sälja fastigheter och tomter på Hisingen. Vi hjälper till med alla de tjänster som hör ihop med en fastighetsaffär. Vårt genomtänkta mäklarkoncept ger dig som säljare en effektiv marknadsföring, professionellt kundbemötande och engagerade och skickliga mäklare med stor lokalkännedom på Hisingen. Vi har genom åren medverkat till att sälja många tomter och fastigheter på den centralt belägna ön i Göteborg.

Sälja tomt på Hisingen – mer information

Ett bra sätt att marknadsföra en tomt är att visa den med husexempel. Om du visar möjligheten att bygga ett hus på den tomt du vill sälja får du genast fler potentiella köpare, maximerad försäljning och bra betalt.

Vi kan hjälpa dig att ta fram husexempel baserade på de förutsättningar som finns. Ett sätt att hjälpa dig att sälja en fastighet/tomt på ett enkelt och smidigt sätt.

Vi kan använda detta underlag och andra viktiga fakta om fastigheten, till att marknadsföra tomten i relevanta kanaler på nätet, i media och våra egna kanaler. Att marknadsföra en fastighet genom att lyfta fram byggpotentialen ökar intresset oavsett om köparen är intresserad av tomt eller en villa.

Vi utför en professionell värdering av tomt

Våra experter hjälper dig självklart att värdera tomtmarken. För att kunna göra detta kommer vi ut på plats för att inspektera den, tillsammans med försäljningsstatistik och andra relevanta fakta som area och avstyckningsmöjligheter kan vi hjälpa dig att ta vidare steg när du vill sälja din tomt på Hisingen.

På vilka sätt går det att bygga på tomten? Hur byggvänlig är den? Dessa frågor väger vi in för att ge en så rättvis bild som möjligt av tomtens värde.

Låt oss bli din personliga och trygga mäklare på Hisingen – vi kan hjälpa dig att sälja din tomt eller fastighet till ett bra pris.

mäklare hisingen sälja fastighet

Våra mäklare hjälper fastighetsägare till en god affär