Är du intresserad av att sälja din lägenhet på Hisingen?

Sälj din bostadsrätt på Hisingen med vår hjälp

Vill du ha hjälp att sälja din lägenhet/bostadsrätt på Hisingen? När du ska sälja din bostad är valet av mäklare viktigt. Vi har lång erfarenhet och mycket bra lokalkännedom om Hisingen. en central ö i Göteborg.

Välkommen att kontakta oss för ett första möte och en kostnadsfri värdering. Våra mäklare är med dig hela vägen när du ska sälja din bostadsrätt.

Ett attraktivt område i centrala Göteborg

Hisingen – en vacker ö mitt i Göteborg med stadsliv och natur i en fantastisk kombination. Inte konstigt att denna stadsdel på Sveriges framsida har blivit en allt populärare plats att bosätta sig på. Men när bostadsmarknaden i Göteborg är svår är Hisingen ett lockande alternativ där det alltid går att hitta intressanta spekulanter. Vi har hjälpt ett otal klienter att sälja bostadsrätter i olika väderstreck – Biskopsgården, Tuve, Backa, Lindholmen med mera. Söker du en professionell och serviceorienterad mäklare med full koll på Hisingen så har du hittat rätt!

mäklare hisingen sälja lägenhet

Vi skapar trygghet när vill sälja din lägenhet

En bostadsförsäljning är grundplåten för säljarens nästa boende. Därför är det viktigt att affären blir så lönsam och trygg som möjligt. Vårt jobb är att skapa en trygg med ett tillfredsställande resultat som gör dig nöjd. Om du inte är belåten med vårt arbete så har du självklart rätt att avsluta samarbetet. En garanti som skapar trygghet genom hela säljprocessen.

När vi tar ett uppdrag om att sälja en bostadsrätt så lovar vi att prestera enligt plan och utföra allt enligt bästa förmåga. Du får all den information du behöver på vägen när du ska sälja din lägenhet på Hisingen. Behöver du någon form av juridisk hjälp så kan vi erbjuda detta via vår juridiska partner.

Sälja bostadsrätt på Hisingen – tre viktiga steg

Före försäljningen

Vi inleder med en kostnadsfri värdering helt utan förpliktelser. Vi har full koll på Hisingen och hela Göteborgsområdet och kan göra en seriös värdering av din bostadsrätt. Om du sedan bestämmer dig för att anlita oss för att sälja din bostadsrätt så skriver vi på ett förmedlingsuppdrag, som ska vara påskrivet innan försäljningen startar.

Under försäljningen

För att marknadsföra ett objekt på bästa sätt är det viktigt relevanta kanaler som får lägenheten att synas. Annonsering, visning med mera är viktigt om du vill hitta hugade spekulanter och ett bra säljresultat. Vi hjälper dig att se till att allt sker på ett korrekt sätt.

För att nå ut så bra som möjligt använder vi oss alltid av många olika kanaler som anpassas efter ditt objekt. Hemnet och liknande sidor, sociala medier, lokalpress, klimatsmarta utskick – det finns många vägar att hitta en köpare och vi vet vilken metod som är bäst för olika objekt.

Efter försäljningen

När försäljningen av din lägenhet är klar är det dags att planera flytten, packa och städa ut. Vid tillträdet är vi med dig när du möter köparen och hjälper dig med deklarationen och annat pappersarbete. Behöver du mer hjälp med det juridiska så ordnar vi det med hjälp av vår juridiska partner.

Vi hjälper dig att sälja din lägenhet på Hisingen till bästa möjliga pris.