Värdera bostad på Hisingen

Vi värderar din bostad på Hisingen

Planerar du att flytta inom en snar framtid? Eller vill du bara veta det aktuella värdet på din bostad?

Välkommen att kontakta oss så kan våra kunniga erfarna mäklare hjälpa dig med en kostnadsfri värdering helt utan förpliktelser.

Boka värdering
Jag godkänner integritetspolicy.

(Lämna tom)

Kunniga och erfarna mäklare värderar ditt hus

Vi kan även utföra skriftliga värderingar av bostäder, exempelvis om du är på väg att förhandla om bolånen med din bank. Hör av dig till oss om du vill veta mer om hur det går till när vi ska värdera din bostad på Hisingen.

Om du väljer att anlita oss för att värdera ditt hus får du tillgång till kunniga och erfarna mäklare med ett genomtänkt koncept med kraftfull marknadsföring, ett professionellt bemötande samt en mycket god lokalkännedom. Detta gör att värderingen blir precis och ger oss möjlighet att hjälpa dig på bästa sätt. Hos oss kan du också få juridisk hjälp som kan behövas när en bostad ska säljas – vi samarbetar med kunniga och erfarna jurister inom dessa områden.

Att få sin bostad värderad gör det enklare att planera framtiden. Du får bättre kontroll på ungefär hur mycket pengar du kan få när du säljer och hur mycket du kan lägga på din nya bostad. Värderingen ger dig bättre kontroll över situationen och ditt ekonomiska läge och du kan i lugn och ro tänka igenom hur du ska gå vidare med ditt hus.

Värdera hus Hisingen – så går det till

Om du väljer att anlita oss för att värdera din bostad får du snabbt professionell hjälp. Vi kommer på ett hembesök och går igenom bostaden noggrant för att kunna komma fram till ett troligt marknadspris på objektet. en viktig aspekt är förstås till vilka priser liknande hus och bostäder har gått för i närområdet, men det finns självklart många andra faktorer som spelar in, bland annat dessa:

 • Vilka renoveringar har genomförts i bostaden?

 • Hur ser planlösningen ut?

 • Hur är den övergripande standarden och det allmänna skicket i de olika rummen?

 • Har bostaden balkong eller uteplats/terrass/altan?

 • Finns det många fönster och hur bra är ljusinsläppet?

 • Hur är utsikten på alla sidor?

 • Finns förråd och vind? Möjligheter till förvaring är viktigt, inte minst för större familjer.

 • Hur ser parkeringsmöjligheterna ut?

 • Hur stor är tomten och hur nära är det till grannarna?

 • Hur attraktivt är området och hur ser är kommunikationerna ut?

 • Finns det något som stör ljudbilden och är det mycket insyn?

 • Föreningens ekonomi (om det handlar om en bostadsrätt).

 • Eventuella pantbrev eller lagfarter.

Kan en renovering höja värdet på huset?

När vi utför en värdering av ditt hus i Hisingen så kan vi även diskutera om det är värt att göra några värdehöjande renoveringar som kan påverka prisbilden positivt innan det är dags att sälja. Det går aldrig att veta exakt hur mycket en bostad kommer att säljas för, men vi kan ge dig en mycket bra fingervisning om ett potentiellt pris.

När värderingen är klar sammanställer vi alla relevanta fakta om bostaden. När den informationen är insamlad gör vi en heltäckande, detaljerad och professionell presentation som gör det lättare för potentiella köpare att ta ett beslut. En heltäckande och detaljerad presentation gör det lättare för potentiella köpare att ta ett beslut, inte minst om den kombineras med en preliminär kalkyl av boendekostnaden.

Välkommen att kontakta oss – vi hjälper dig att värdera din bostad eller ditt hus på Hisingen.

Erfarna mäklare som värderar din bostad